Zážitky s našimi mladomanželmi a následné poďakovania, ktoré od nich dostávame sú nádherné.

Fotky síce nezverejňujeme - je to súkromie našich klientov, však občas spravíme výnimku a niečim Vás opäť potešíme - dnes v podobe poďakovania.
www.mariastrakova.sk je vďačná i za kolektív, ktorý vytvára spolu so mnou krásu nezabudnuteľných emócií pre mladomanželov.
Srdečná vďaka!

www.cepcenie.sk

13315375 673601972793640 7214046370493160875 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobrý deň Majka,

Ešte raz sa Vám chcem zo srdca poďakovať, že ste boli súčasťou nášho veľkého dňa. Emócie ešte neodozneli, ale možno je to tak v poriadku... Neskutočne si vážime, že ste prišli, bola to najkrajšia časť našej svadby, ktorá pre mňa znamenala od začiatku veľmi veľa. Tak ako som bola dojatá už pri našom prvom stretnutí, som bola dojatá aj počas čepčenia a som aj doteraz. Úsmev a slzy sa mi tlačia do oči, len si na to spomeniem. Za tú hodinu aj pol spánku po našej svadbe sa mi snívalo o čepčení a kedykoľvek si na vás spomeniem, mam zimomriavky. Hostia Vás veľmi chválili. Je vidno, že svoju prácu robíte zo srdiečka a to sa v dnešnej dobe veľmi cení. Ste krásni ľudia, bol to zážitok, na ktorý len tak nezabudneme ani my, a ani naši hostia.

ĎAKUJEME, Miška a Marek Lenickí